teamwork.pngMiközben egyre kevésbé nélközhető az online kommunikációs kultúra, digitális írástudás elsajátítása, az MLM "szakma" csak elvétve alkalmazza a marketing automatizálás eszköztárát. Segítségünkkel nem csak Te, de csapatod is élvezheti a folyamat automatizálás nyújtotta előnyöket, építhet gyorsabban nagyobb és stabilabb hálózatot, miközben jelentős mennyiségű időt szabadít fel.
A Webinar Menedzser kifejezetten hálózatépítő közösségek számára fejlesztett platform, amely párhuzamosan akár 90 csapattag munkáját segítheti. Megoldásunk egyfajta virtuális folyosó, amely végigvezet a figyelemfelkeltéstől a bizalomépítésen keresztül, a döntés támogatáson át a már regisztrált tagok oktatásáig. 

 

number

LISTAÉPÍTÉS

A feladat első lépésben a látogatókat követőkre váltani, olvasótábort kiépíteni, a feliratkoztatással építeni leendő vásárlóid / regisztráltjaid adatbázisát. Az email címek begyűjtésével magadhoz ragadva a kezdeményezés lehetőségét, előre összeállított cikksorozattal, időzített hirlevél kampánnyal automatizálhatod szakmai tekintélyed építését és erősítheted a pozitív döntést megalapozó vásárlói bizalmat.

number2.png

WEBINAR MENEDZSER

A csapatok által szervezett, úgynevezett “központi” webinárok kockázata, hogy a számos meghívótól befutó résztvevők gyakran eltévednek, más szponzornál kötnek ki. Megoldásunkkal a közreműködő személyének automatikus beazonosításával, egyfajta digitális nyomkövető segítségével a webinár résztvevőit a prezentációt követően visszairányíthatjuk meghívóikhoz, így a befektetett munka biztosan megtérül.

number3.png

OKTATÁS (E-LEARNING)

A hálózatépítés nem ér véget a regisztráltatással, sőt, még csak ekkor kezdődik. Egy jól felépített ONLINE TUDÁSKÖZPONT, VIDEÓ-KURZUS tehermentesít a szponzorálás ismétlődő, rutin feladataitól, így kreatív, értékteremtő munkára valamint egyéni konzultációkra, személyre szabott mentorálásra fókuszálhatsz. Az előre összeállított leckék időzített postázásával elkerülhető a hirtelen sok információ okozta zavar, hiszen a legfontosabb tudnivalók adagolva, lépésről lépésre érkeznek.

Webinár határok nélkül!

Legyen előadás, képzés vagy munkamegbeszélés, sem a távolság, sem pedig a létszám nem jelenthet akadályt! A népszerű platformok bármelyikével összekapcsolhatod előadótermedet, prezentálhatsz nyivánosan vagy egy zárt közösségnek. A Webinár Menedzser mentesít téged a szervezés, adminisztráció és utánkövetés időrabló feladatai alól.

social-media.png

 

 

 Robotolás helyett inkább robotizálás!

 

Fogjátok munkára digitális asszisztenseteket
és dolgoztassátok havi fizetés nélkül a nap 24 órájában, amíg Ti pihentek vagy épp kedvenc időtöltéseteknek hódoltok!

 

>>> DEMO <<<

 

 

excited woman

FELEJTSÉTEK EL
a háztáji kivitelezésű, hobbi megoldásokat, a sziszifuszi szervezőmunkát és adminisztrációt email-en, Messenger-en! Gályázás helyett automatizáljátok napi rutin adminisztrációs feladataitokat, hogy fókuszotok értékteremtő munkára és személyes kapcsolataitok ápolására helyezhessétek. Csak linkeld be vagy kapcsold össze Google Naptáraddal vagy létrehozott Facebook eseménnyeddel a Webinar Menedzsert és dőlj hátra, a rendszer rögzíti a feliratkozásokat, amelyek elindítják a folyamat automatizmust, melynek egyes lépéseiről jelentést kapsz. A folyamat automatizáló platform használata nem igényel informatikai tudást, átlagos számítógép felhasználói ismeretekkel ugyanolyan könnyedén használhatod, akár az email vagy Facebook fiókodat.

Milyen előnyökkel jár ez számotokra?

  • Jelöltjeidet jelentkezőkre cserélheted, így nem csak minőségi, de szinte kiapadhatatlan címlistához is jutsz.
  • Professzionális megoldásaid hatékonyan építik a szakmai tekintélyedet és erősítik a vásárlói bizalmat.
  • Hatékonyságod növelésének törvényszerű következménye a magasabb webinár részvételi, vásárlási illetve regisztrálási arány, valamint az aktívabb továbbajánlás.
  • Bevételeid mellett szabadidőd megnövekedésére is számíthatsz, így vállalkozásod - amiért nagy eséllyel elkezdted - végre igazi szabadságot nyújthat számodra.

>>> DEMO <<<

1. Lásd a saját szemeddel!

teszt.jpg
Mielőtt döntenél próbáld ki, járd be a folyamat automatizmus által kijelölt utat. Iratkozz fel a levelezőlistára a cikksorozatért majd jelentkezz a kiválasztott eseményre, hogy működni lásd a folyamatkezelő rendszert. Természetesen az átirányítások, az oldalak és levelek szövegezése, időzítése szabadon alakítható.

2. Döntés, személyre szabás

szemlelyreszabas.jpg
Ha úgy gondoltad illetve csapatoddal elhatároztátok, hogy bevetitek a folyamat automatizáló platformot, jöhet a személyre szabás. Az oldal megjelenését, aloldalakat és menürendszert hozzáigazítjuk a cég arculati elemeihez illetve az elképzelésekhez. A link generátort bekonfiguráljuk, összahangolva a képviselt network vállalat regisztrációs felületével.

3. Hátradőlés :)

profi
Élvezd, ahogyan az MLM Menedzser 0-24-ben bővíti a jövőbeni vásárlók és munkatársak adatbázisát, építi a vásárlói bizalmat és érdeklődőket gyűjt eseményeitekre, miközben automatizmusok tehermentesítenek az ismétlődő, rutin feladatoktól. Használjátok érvként az üzleti csatlakozás mellett a marketing automatizáló platform előnyeit, használatának lehetőségét!

Összeraktuk, amire csak szükséged lehet!  

MLM Menedzser

- Beépített eseménynaptár
-
 Űrlapszerkesztő 
- Időzíthető hírlevélküldő
- Letöltés kezelő
- Linkgyűjtemény
Szavazás
- Egyedi webcímek kezelése
- Link generátor

Minden Webinar Menedzserhez egy év ingyenes webhostingot nyújtunk 5 GB tárhellyel és 1 db .hu domain bejegyzéssel és fenntartással.  

Szoftver csomag

Prezentáció készítő
Képmenedzser
- Videó szerkesztő és vágó
Videokonferencia és webinár alkalmazás

Támogató csomag

Oktatóvideók
     - Online marketing minitréning     
     - Webinar Menedzser adminisztrálása
     - Prezentáció készítés, videózás
     - Képek és videók szerkesztése
     - Videókonferencia és webinár használat
     - Videó és hangtechnika

- Személyre szabás
- Konzultáció 2x1 órában
Support (számítógépes távvezérléssel)
- Online marketing képzések
- Támogató Facebook közösség

Megrendelő oldal >>>

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház